1 comentarios

El alcalde pide mayores comunicaciones con tarragona

Hola a todos los que estáis preocupados por nuestra ciudad. aquí os dejo una noticia sacada de la web del ayuntamiento. sobre todo fijaros en el titulo del programa donde hizo las declaraciones.

L’ALCALDE DE CALAFELL RECLAMA MILLORS TRANSPORTS PÚBLICS AMB L’ÀREA DE TARRAGONA PER DISMINUIR LA ‘DEPENDÈNCIA’ DE BARCELONA

12/11/2007 L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, ha reclamat millors transports públics amb l’àrea de Tarragona des de la comarca del Baix Penedès. L’alcalde considera que actualment aquestes comunicacions són manifestament insuficients i que donar la volta a aquesta situació ajudaria a disminuir la “dependència” amb l’àrea metropolitana de Barcelona i faria la zona menys sensible a situacions com l’originada pels problemes de la xarxa de Rodalies de Renfe.
Jordi Sánchez ha fet aquestes manifestacions en el magazín “Tot és comèdia”, de SER Catalunya, que dissabte es va emetre en directe des de l’Auditori Pau Casals, de Sant Salvador. Segons l’alcalde, “a banda de resoldre ràpidament i eficaç l’actual situació, hem de planificar la mobilitat a llarg termini. Una part de la solució és en la millora de la pròpia xarxa de Rodalies. Però hem de buscar altres aternatives per anar a treballar i a estudiar i, d’aquesta forma, dependre menys de les comunicacions amb Barcelona”.